11e NTVS congres voor slaapapneu in De Tinfabriek

Elk jaar organiseert de NVTS een Wetenschappelijk Congres met een Algemene Ledenvergadering. Tijdens het congres worden de leden op de hoogte gebracht van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de tandheelkundige slaapgeneeskunde. Speciaal voor de 11de editie was De Tinfabriek het toneel voor het congres.

Vergaderen in De Tinfabriek? Bekijk alle ruimtes

Op donderdag 4 april startte het NVTS congres met een pre-conference course. Ruim 70 gasten konden zich vermaken met een aantal presentaties en kennis maken met de standhouders. Vrijdag 5 april kende een druk programma. Naast een aantal sprekers over slaapapneu, was er aandacht voor De Tinfabriek en Volvo. Willem Jan van der Burg vertelde de aanwezigen alles over het ontstaan van De Tinfabriek. Daarna was het de beurt aan Arthur van Es, marketing directeur van Volvo Car Nederland.

Volvo Project E.V.A.

Speciaal voor het NVTS congres hield Arthur van Es een presentatie over de veiligheidssystemen van Volvo maar ook over Project E.V.A. Het initiatief belichaamt zestig jaar onderzoek naar de veiligheid van auto’s, maar toont tegelijkertijd dat de ongelijkheid op het gebied van veiligheidsontwikkeling een fundamenteel probleem is. Veel crashtest worden met mannelijke dummy’s gedaan. Project E.V.A. toont aan dat vrouwen door verschillen in anatomie kwetsbaarder zijn voor bepaalde soorten letsel bij een ongeval.

Broodje kroket

Uiteraard lag er voor iedereen een broodje kroket klaar tijdens de lunch. Naast de uitgebreide sandwiches en wraps konden de gasten genieten van een overheerlijk broodje kroket. De kroketten zijn met zorg geselecteerd. De Heeren van Loosdrecht zijn sinds de opening van de fabriek leverancier van de bitterballen en kroketten. Een kroket van de Heeren van Loosdrecht is zoutarm maar met behoud van de ambachtelijke, eerlijke smaak.

Zakelijke bijeenkomst

Wilt u ook een evenement organiseren? Neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.