Tot ziens zolderkamer

Klaar met thuiswerken? Onze flexwerkplekken zijn gratis, de koffie is heerlijk en de Wi-Fi is razendsnel. 

Tot ziens, keukentafel!

Ben je ook zo klaar met thuiswerken? Geen probeem, De flexwerkplekken van De Tinfabriek bieden wij gratis aan. Zo creëren wij reuring in het pand en een inspirerende werkplek voor jou en je omgeving.

tinfabriek koffie van onze barista

lunchmogelijkheden sexy sandwich

turbo Wi-Fi

airconditioning

Hallo flexwerkplek van De Tinfabriek!

Reserveer eenvoudig jouw werkplek in onze Koffiebar via onderstaande link en schuif aan naast andere lokale ondernemers en thuiswerkers in de zakelijke huiskamer van Naarden.

gratis flexwerkplek

overzicht beschikbaarheid

direct reserveren

Reserveer gratis flexwerkplekken in Naarden

Nét dat beetje meer

Fan van onze flexplekken én op zoek naar meer? Upgrade naar een postadres of vergaderabonnement. Zo kun je samen met je collega’s werken vanuit één van de De Tinfabriek vergaderruimtes. 

Postadres De Tinfabriek

Betalen op rekening

Vergaderabonnement vanaf 10 uur per maand

De Tinfabriek Netwerk

Een aantal keren per jaar organiseert De Tinfabriek het join the club event. Waarbij wij lokale ondernemers samenbrengen tijdens fysieke evenementen en online.

Schrijf je hier in om niet achter het net te vissen.

Evenementenlocatie met catering

Een duurzame werkplek

De historie van De Tinfabriek in Naarden gaat terug naar 1956. De smeltkroezen zijn verdwenen, gebleven is het imposante gewelfde dak en karakteristieke schoorsteen.

breeam gecertificeerd

geen gasaansluiting

344 zonnepanelen

FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen neem dan gerust even contact met ons op. 

Je bent van harte welkom om te komen kijken naar de flexwerkplekken van De Tinfabriek. Onze receptionist is aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Wij adviseren je om online een afspraak in te plannen zodat wij de koffie alvast klaar kunnen zetten. 

Rondom onze locatie in De Tinfabriek zijn ruim 80 gratis parkeerplekken beschikbaar. Geen plekje kunnen vinden? (wat haast niet mogelijk is) dan is er op 5 minuten lopen een grote parkeerplaats.

 

Plan je route

Meettin in De Tinfabriek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur, de P+R is om de hoek en station Naarden-Bussum is slechts 10 minuten fietsen. 

Eigen consumptie is niet gewenst. Uiteraard kun je wel een heerlijke verse koffie of gezonde sandwich bestellen.

Er is geen mogelijkheid om te printen. 

Zoomen of bellen is absoluut mogelijk. Wil je graag een ruimte voor jezelf? Kijk dan naar onze vergaderruimtes. De vergaderruimtes van Meettin zijn al per uur te huur. 

Je kunt ongestoord en rustig met iemand overleggen. Voor gezelschappen of teams groter dan 4 personen verzoeken wij je om contact op te nemen met het team van Meettin

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Flexwerken

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *