Meettin, Een duurzame kantoor-, vergader- & evenementenlocatie

Meettin, gevestigd in De Tinfabriek is onderdeel van de meest ingrijpende duurzaamheidstransities waarbij het industriële karakter van onze locatie een tweede leven heeft gekregen.

Met de toepassing van de meest duurzame innovaties wordt De Tinfabriek gecertificeerd als BREEAM-NL In-Use Excellent. De één-na-hoogste score die De Tinfabriek behaalt, is slechts voor 27 panden in Nederland weggelegd en is uniek voor een industrieel pand uit 1956. Het Rijksmuseum was het eerste pand in Nederland dat een BREEAM In-Use Excellent keurmerk ontving.

Dit internationaal erkende duurzaamheidskeurmerk heeft als missie het verduurzamen van de bebouwde omgeving in Nederland door onder meer de transitie naar een circulaire economie en het toepassen van innovatieve oplossingen te bevorderen.

Waar voorheen tin werd gesmolten in grote smeltkroezen inclusief een bijbehorende duizelingwekkende energieafname van 1,5 miljoen kWh stroom en 360.000 kubieke meter gas per jaar is er momenteel nog maar incidenteel gas nodig in delen van De Tinfabriek en zorgen 339 zonnepanelen voor twee derde van onze energiebehoefte.

Voor de klimaatbeheersing in De Tinfabriek is gekozen voor duurzame lucht-water warmtepompen. Hierbij wordt buitenlucht over een verdamper geleid en door compressie verwarmd. Via een condensator wordt de warmte afgegeven aan energiezuinige vloerverwarming die voor een geleidelijke en aangename warmteafgifte zorgt. Voor de koeling wordt het omgekeerde proces doorlopen.

Het resultaat? Een duurzame kantoor- vergader- en evenementenlocatie die klaar is voor de toekomst en een notering in de Top 100 meest duurzame panden van Nederland. Een unicum voor een private onderneming. Een plek waar jij anno 2022 samen wil komen met medewerkers en relaties om te bouwen aan jullie eigen duurzame toekomst.

Deel ons artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Meettin, Een duurzame kantoor-, vergader- & evenementenlocatie

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

FLEXWERKPLEKKEN GESLOTEN OP:

Vanwege een meerdaags evenement zijn de flexwerkplekken gesloten op de volgende data:

van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart