Opening De Tinfabriek

Gevel De Tinfabriek

Het is feest, De Tinfabriek gaat officieel open en dat vieren wij in het weekend van 8 en 9 december. Tijdens ons Open Huis vertellen we u alles over de realisatie. We hebben een primeur! De nieuwe Volvo S60 wordt live onthuld door Arthur van Es van Volvo Car Nederland. We hebben een mooi programma boordevol duurzaamheid, innovatie en inspiratie.

Open Huis De Tinfabriek

Tijdens ons Open Huis kunt u onze Buitenweg Helden ontmoeten en een inspirerende presentatie van onze partners bijwonen, zoals VOCUS architecten en bouwbedrijf Van den Hengel. Bewonder de grote, lichte showroom onder het genot van een hapje en ontdek de fabriek met een speurtocht voor de kinderen. Bekijk het volledige programma op de website van De Tinfabriek.
Programma

Live onthulling Volvo S60

Op zaterdag 8 december brengt de nieuwe Volvo S60 een flitsbezoek aan De Tinfabriek. Tijdens ons Open Huis kunt u de Volvo S60 bewonderen en alvast even plaatsnemen. Rijden met de nieuwe Volvo S60 kan in 2019. Arthur van Es, directeur marketing van Volvo Car Nederland vertelt u alle ins en outs van de nieuwe, sportieve sedan van Volvo.
Lees meer