De Tinfabriek 🏭

Tot halverwege 2017 was De Tinfabriek nog volop in bedrijf. Sinds 1956 werden er tin en andere metalen gesmolten en geperst.

Geschiedenis

Er zijn slechts weinig inwoners van Naarden of Gooise Meren die van de tinfabriek aan de Amsterdamsestraatweg weten. Laat staan dat er achter de anonieme gevel een imposant gewelfd dak en karakteristieke schoorsteen schuilgaan. Sinds 1956 wordt het complex gebruikt als tinfabriek. Het pand heeft in de loop der jaren verschillende eigenaren gekend en er is meerdere keren uitgebreid.

De Tinfabriek wordt in ere hersteld. De bestaande gebouwen worden hergebruikt en vormen de basis voor een uniek duurzaam project, waarbij de karakteristieke elementen van toen worden behouden.

Bouwen aan een duurzame toekomst

De Tinfabriek heeft één duidelijke missie:

Zorgen voor een duurzame, inspirerende omgeving waar jouw klanten, relaties en medewerkers graag willen zijn, om samen te werken en elkaar business te laten excelleren.

We doen dit met veel passie en heel ons hart. We luisteren continu naar de wensen en kritiek van de ondernemers in onze fabriek. Alleen door goed te luisteren kunnen we ons verbeteren. Zo zijn we nog beter voorbereid op het werk van morgen.

Duurzaamheid

Innovatieve technologieën worden ingezet om het complex zo duurzaam mogelijk te maken. Zo worden door een warmtepomp, zonnepanelen en volledige isolatie van het pand de energiebehoefte geminimaliseerd.

Ook het gebruik wordt duurzaam, door o.a. een laadvoorziening en een haal- en brengservice met elektrische/hybride voertuigen.

Een BREEAM In-Use Excellent certificaat zou de kroon op deze duurzaamheidsambitie vormen

Groen en centraal

De Tinfabriek ligt op slechts enkele minuten van de best bewaarde vestingsstad van Europa. Naarden-Vesting is te herkennen aan de groene bastions en biedt dan ook vele mooie fiets- en wandelmogelijkheden. Kom langs en neem een fiets mee. Ga op avontuur in de mooie natuur die Naarden rijk is.

De Tinfabriek ligt vlakbij de centrale snelweg A1. Amsterdam is slechts 12 minuten verwijderd en binnen 5 minuten rijdt u de A6 op richting Flevoland.

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag De Tinfabriek

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

FLEXWERKPLEKKEN GESLOTEN OP:

Vanwege een meerdaags evenement zijn de flexwerkplekken gesloten op de volgende data:

van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart

De Tinfabriek Naarden | Vergaderlocatie | Evenementenlocatie | Kantoren

Rondleiding inplannen

Wil je een keer bij ons langskomen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een rondleiding in te plannen.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum *