Finish Rotary Classic Car Rally groot succes

De Rotary Classic Car Rally, RCCR, ging op 25 mei van start in Fort Wierickerschans in Bodegraven. Met een prachtige route door het Nederlandse landschap mochten de deelnemers finishen bij De Tinfabriek.


De RCCR werd alweer voor de zestiende keer georganiseerd door de Rotary Club Bussum, een lange traditie! Omdat de opbrengst van de RCCR naar een goed doel gaat, is er de Stichting Rotary Classic Car Rally. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van deze succesvolle rally.


De deelnemers werden werden opgewacht bij de ingang van De Tinfabriek om vervolgens na het inleveren van de scorekaart door de ingang naar het achterterrein te rijden. Daar stonden de eerste deelnemers te wachten met een drankje in hun hand. Deze leuke interactie was een groot succes. Het binnenterrein is een ideale plek om een borrel te houden voor een grote groep. Met voldoende statafels en picknicktafels kon iedereen in de zon nagenieten van de heerlijke dag.

Na de prijsuitreiking en de bekendmaking van het geldbedrag voor het goede doel werd de bbq aangestoken. Dankzij alle deelnemers en sponsoren is er ruim €25.000 opgehaald. Het menu werd zeer goed ontvangen en de laatste deelnemers ging net voordat het donker werd naar huis.

Goede doel 2019

De opbrengst van de rally wordt ieder jaar geschonken aan een goed doel dat bijdraagt aan het welzijn van (zieke) kinderen. We maken daarbij werkelijk het verschil en staan vaak aan het begin van een ontwikkeling of onderzoek. Met financiering van zo’n eerste onderzoek zetten we een vliegwiel in beweging!

De opbrengst van de rally in 2019 wordt geschonken aan het Emma Kinderziekenhuis van het Amsterdam UMC voor een onderzoek naar pijnbestrijding bij sikkelcelziekte. Kinderen met sikkelcelziekte lijden aan steeds terugkerende heftige pijnaanvallen. We financieren een wetenschappelijk pilot project onder leiding van prof. Karin Fijn van Draat, hoogleraar Kinderhematologie.

​Lees meer over sikkelcel-ziekte

Evenement in De Tinfabriek

Wilt u ook een zakelijke bijeenkomst organiseren? Neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.
​Contact