Voordelen Full Service werkplekken

Ons doel is het om ervoor te zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. Het complete plaatje waarbij persoonlijk contact de norm is. Wij zijn jouw gezellige barista, attente receptionist en bevlogen officemanager in één.

Te allen tijde in lijn met onze missie: zorgen voor een duurzame, inspirerende omgeving waar jouw klanten, relaties en medewerkers graag willen zijn, om samen te werken en elkaars business te laten excelleren.

Wij streven naar de service van een 5-sterren hotel. Een tikje informeler en het bed hebben wij ingeruild voor een ergonomisch bureau. Meettin ontzorgt met liefde van A tot Z. Door een full-service werkoplossing aan te bieden geniet jij van Tinfabriek koffie, vers fruit, bliksemsnelle Wi-Fi en nog veel meer. Dit alles zonder addertjes onder het gras of bijkomende kosten.

Op onze duurzame locatie in De Tinfabriek, een pand vol industriële allure, te Naarden voorziet Meettin lokale ondernemers in kantoorruimtes voor teams tot 10 personen. Onderverdeeld in ruimtes van 2 tot 6 personen óf met anderen ondernemers in onze Private Desk ruimte. Je eigen werkplek in een gedeeld kantoor met gelijkgestemden.

Ongeacht de maat van jouw kantoor geniet jij als kantoorhuurder bij Meettin van dezelfde voordelen zoals razendsnel internet, dagelijkse schoonmaak, onbeperkt zwart-wit printen (credits voor kleurenprints), gebruik van zeven vergaderruimtes (fair-use policy), gemeenschappelijke ruimte met andere huurders en 24/7 toegang tot jouw werkplek.

Doormiddel van duurzame innovaties zoals vloerverwarming, persoonlijke airconditioning, ergonomische zit-sta bureaus van Ahrend, productiviteitsverhogende ledverlichting realiseren wij jouw ultieme werkcomfort. Daarnaast hebben wij heerlijke koffie en dagelijkse vers fruit voor jou klaarliggen.

Liever een latte met havermelk of gezonde smoothie? Ons team in de Koffiebar bezorgt graag tot aan jouw bureau de lekkerste en meest gezonde items.

Dit alles op een centrale locatie in Naarden met flexibele contracten vanaf 3 maanden. Zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is, jouw business laten excelleren.  

Deel ons artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Voordelen Full Service werkplekken

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *