Licht. Camera. Podcast.

Ben je op een zoek naar een nieuwe manier om jouw klanten of werknemers te informeren? The Podcast Room van De Tinfabriek biedt de uitkomst. 

Zij waren eerder

Zij gingen je voor! Wacht niet te lang met het ontwikkelen van jouw unieke podcast productie

Please select listing to show.

Een succes. Verhaal.

Eén aflevering zegt meer dan duizend woorden! Luister zelf naar een van onze podcast producties. Speciaal geproduceerd voor DeAandeelhouder.

Onze verhaallijn

Ben je benieuwd hoe een gehele podcast productie bij The Podcast Room er uit ziet. Scroll door de tijdlijn hieronder. Heb je vragen? Kijk in onze FAQ of neem contact met ons op. 

De verhaallijn
Voordat wij op de 'record-knop' kunnen drukken gaan wij samen met jou je wensen en doelstellingen doornemen. Wat wordt de verhaallijn, hoe lang gaat een aflevering duren & hoeveel afleveringen maakt één geheel. Geen zorgen, wij begeleiden je van a tot z.
De opname
Nadat wij gezamelijk besloten hebben hoe de aflevering gaat verlopen 'verhuizen' wij naar The Podcast Room. Onze studio is ingericht met high-tech audio- en videoapparatuur zodat we jouw aflevering super scherm in beeld én op band kunnen krijgen.
De nabewerking
It's a wrap! Of toch niet? Zodra de opname stopt en de studiolichten zijn gedoofd beginnen wij met het nabewerken van jouw opname(s). Een intro of outro toevoegen? Geen probleem. Je per ongeluk versproken? Geen zorgen, ons team knipt het er uit.
De distributie
Het einde is in zicht! Voordat jouw klanten en/of werknemers kunnen gaan genieten van een high-end podcast productie zorgen wij dat jouw aflevering op alle relevante online media beschikbaar komt. Spotify, Podimo, Youtube, Apple Podcast. No problemo!

FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen neem dan gerust even contact met ons op. 

Een minimale afname is niet verplicht. Wel adviseren wij je om meerdere afleveringen op te nemen. Door middel van meerdere afleveringen kun je het aantal luisteraars laten groeien. 

Het is uiteraard mogelijk om de podcast op beeld vast te leggen. Informeer naar de mogelijkheden. 

In principe kunnen wij je geheel ontzorgen. Wil je bepaalde elementen uit onze verhaallijn zelf overnemen dan kan dit uiteraard in overleg. 

We laten je graag onze locatie zien. Via de contactpagina maak je eenvoudig een afspraak. 

De Tinfabriek in De Tinfabriek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur, de P+R is om de hoek en station Naarden-Bussum is slechts 10 minuten fietsen. 

Wij kunnen je opname uploaden naar Spotify & Podimo. Wil je dat jouw aflevering elders te horen is. Geen probleem, ons team regelt dit voor je. 

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag The Podcast Room

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

FLEXWERKPLEKKEN GESLOTEN OP:

Vanwege een meerdaags evenement zijn de flexwerkplekken gesloten op de volgende data:

van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart

De Tinfabriek Naarden | Vergaderlocatie | Evenementenlocatie | Kantoren

Rondleiding inplannen

Wil je een keer bij ons langskomen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een rondleiding in te plannen.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum *

Informatie-aanvraag The Podcast Room

Heb je een vraag over The Podcast Room of wil je een podcast opnemen? Vul dan onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor- & Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Bericht