Jouw manier van werken

Op zoek naar de perfecte plek om je werkdrift te ontketenen? Welkom bij De Tinfabriek, waar werken altijd kan!

Ongeacht of je een postadres nodig hebt, een flexplek zoekt, een private desk wilt claimen of een kantoor voor jouw team zoekt. Hier combineren we professionaliteit met een snufje plezier, zodat je nooit het gevoel hebt dat werken een sleur is.

Deze mooie bedrijven gingen je voor

Vrijheid in elke beweging

Onze flexwerkplekken zijn ideaal voor de moderne professional die vrijheid hoog waardeert. Schuif aan, plug in en ervaar hoe productiviteit en flexibiliteit hand in hand gaan.

Jouw professionele thuisbasis

Stap binnen in een van onze kantoren en voel direct de professionele sfeer. Ideaal voor teams die waarde hechten aan privacy en comfort, ondersteund door topfaciliteiten.

Klinkt als muziek in de oren

Net zoals het spelen van een melodie op je gitaar, maakt een Private Desk bij De Tinfabriek werken verrassend aangenaam. Vind je ritme met een desk die echt van jou is, waar je creativiteit de vrije loop kan laten.

Jouw bedrijf keurig ingeschreven

Geef je onderneming een professioneel gezicht met een postadres bij De Tinfabriek. Ideaal voor wie zijn privéadres liever niet deelt en zijn zakelijke communicatie soepel wil houden.

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.