Dé duurzame evenementen locatie ☘️

De meest duurzame evenementenlocatie van Nederland, productlancering, congres of galadiner? Niets is voor ons te gek. Informeer naar de mogelijkheden.

Een kleine greep

Tal van bedrijven gingen jullie voor. Van meerdaags congres tot personeelsfeest met live-band. Is jouw organisatie de volgende?

Een kijkje achter de schermen

Met meerdere multifunctionele ruimtes zijn de mogelijkheden op onze locatie eindeloos. Bekijk het hier.

Congres of beurs

Personeelsfeest of galadiner

Finishlocatie klassieke autorally

Bekijk onze evenementen ruimtes

Reserveer gratis flexwerkplekken in Naarden

De Koffiebar

tot 80 personen

per halve dag

in-house catering

OV proof

De Smelterij

tot 500 personen

per halve dag

in-house catering

OV proof

Vergaderruimte te huur | Lab

Lab

tot 50 personen

per halve dag

in-house catering

OV proof

De Perserij

tot 300 personen

per halve dag

in-house catering

OV proof

De meest duurzame evenementen locatie

De historie van De Tinfabriek in Naarden gaat terug naar 1956. De smeltkroezen zijn verdwenen, gebleven is het imposante gewelfde dak en karakteristieke schoorsteen.

breeam gecertificeerd

geen gasaansluiting

344 zonnepanelen

Van tosti tot kaviaar

Afhankelijk van jullie wensen en budget duiken wij met onze partners de keuken in. Zo is er voor ieder wat wils.

Eerlijke en lekkere producten

Partner cateraars

Keuken op locatie

Onze locatie in vogelvlucht

Onlangs maakte De Vliegende Cameraman deze waanzinnige beelden van onze locatie.

Multifunctionele locatie

Auto's eruit, band erin

In te richten naar jullie wensen

Hybride mogelijkheden

Over de afgelopen jaren hebben wij een aantal voorkeurspartners samengesteld die ons assisteren in het waarmaken van jullie droom-evenement.

combineren met podcasstudio

gespecialiseerde AV partner

evenementenbureaus

Het hoge woord moet er uit

Unieke setting

Ons dealer evenement resulteerde in een prachtige samenwerking waarbij De Tinfabriek ons koppelde aan kwalitatieve partners voor het creëren van een onvergetelijke indruk bij onze gasten.

Wouter Brand

Duurzame samenwerking

Elk jaar wordt een bijzonder gebouw of instelling gekozen waar we onze deelnemers uitdagen tijdens de 25H Design Contest. Dat we dit jaar in De Tinfabriek mochten werken was fantastisch en heeft ons absoluut geïnspireerd

25H Design Contest

Unieke setting

Bedankt voor de goede service, het tappen van koude biertjes en de soepele samenwerking in de voorbereiding en tijdens het feest. Het is een geslaagd feest geworden waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat was precies de bedoeling….

Krystle Zonneveld

FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen neem dan gerust even contact met ons op. 

Onze locatie is cateringvrij. Je krijgt van ons de totale vrijheid om je eigen cateraar of culinair partner mee te nemen.

Je hebt de mogelijkheid om een techniek partner aan ons voor te stellen. Wel hebben wij een zeer sterke voorkeur om met onze eigen partner Audivio te werken. Het team van Audivio kent ons pand als geen ander. Dit werkt zeer efficiënt voor zowel de opdrachtgever als de locatie. 

De Tinfabriek is exclusief af te huren voor een evenement. Wij bedoelen hiermee dat het mogelijk is om een evenement bij ons te houden zonder dat er elder is het gebouw een ander evenement gaande is. Wel is het zo dat de kantoren en private desks van De Tinfabriek ten alle tijden open blijven voor onze klanten. Ook zal Volvo Dealer Buitenweg gedurende week haar normale operatie in stand houden. 

Rondom onze locatie in De Tinfabriek zijn ruim 80 gratis parkeerplekken beschikbaar. Geen plekje kunnen vinden? (wat haast niet mogelijk is) dan is er op 5 minuten lopen een grote parkeerplaats.

 

Plan je route

De Tinfabriek in De Tinfabriek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur, de P+R is om de hoek en station Naarden-Bussum is slechts 10 minuten fietsen. 

Het is mogelijk om bij De Tinfabriek in De Tinfabriek met een shuttle service te werken. Informeer naar de mogelijkheden.

De Tinfabriek 

Amsterdamsestraatweg 5

1411aw Naarden

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Evenementen

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

FLEXWERKPLEKKEN GESLOTEN OP:

Vanwege een meerdaags evenement zijn de flexwerkplekken gesloten op de volgende data:

van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart

De Tinfabriek Naarden | Vergaderlocatie | Evenementenlocatie | Kantoren

Rondleiding inplannen

Wil je een keer bij ons langskomen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een rondleiding in te plannen.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum *