Waar jouw evenement net zo uniek wordt als onze locatie

Ben je op zoek naar de perfecte plek om je volgende evenement te hosten? Zeg maar dag tegen saaie locaties en hallo tegen De Tinfabriek! 

Onze duurzame evenementenlocatie ligt niet alleen strategisch tussen Amsterdam en Utrecht, slechts drie minuten van de A1, maar biedt ook een flexibele instelling waar “bijna alles mogelijk” niet zomaar een slogan is.

Deze mooie bedrijven hebben onze ruimtes gebruikt

Kies jouw Evenementenruimte(s)

Duurzaam impact maken

Samen organiseren we de mooiste evenementen

Of je nu een milieuvriendelijke conferentie wilt organiseren, een chique receptie of een creatieve workshop, wij zetten onze ruimtes graag naar je hand. 

Met een knipoog naar duurzaamheid in elke hoek, zorgen wij ervoor dat jouw evenement niet alleen indruk maakt, maar ook impact heeft. En met onze “kan-doen” houding, kun je erop vertrouwen dat jouw visie tot leven komt zoals jij dat wilt.

Kijken kijken kijken

Een bijzonder. Mooi. rijtje

Benieuwd wie jou al zijn voorgegaan bij De Tinfabriek? Onze case pagina staat vol met verhalen van mooie bedrijven die hier memorabele momenten hebben beleefd.

Van energieke start-ups tot gerenommeerde multinationals, onze gastenlijst is even divers als indrukwekkend.

En de foto’s? Die spreken echt meer dan duizend woorden. Wij garanderen dat jouw evenement net zo speciaal zal zijn. Voel je vrij om je eigen succesverhaal bij ons toe te voegen!

Join the club

Word lid van onze Tinfabriek Club! Blijf op de hoogte van de laatste evenementen en speciale aanbiedingen. Sluit je aan bij een community van professionals en ontvang inspirerende content direct in je inbox.

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.