Meer over Het Lab

Centraal gelegen boven de entree van De Tinfabriek vind je onze presentatieruimte. Deze is vanwege de flexibele indeling geschikt voor een presentatie of workshop. Het Lab is de presentatieruimte van De Tinfabriek, dé perfecte ruimte voor een lezing of creatieve brainstormsessie. Met meer dan 65m2 biedt de ruimte de mogelijkheid om verschillende opstellingen aan te bieden. In een theateropstelling kan er een presentatie gegeven worden aan maximaal 50 personen. Toch liever een training in een U-opstelling? Geen probleem, dat kan tot 20 personen. Heb je iets anders voor ogen? Laat het ons weten en wij toveren de ruimte om naar jouw wensen.

Deze presentatieruimte heeft zijn naam te danken aan het laboratorium van de voormalige tinfabriek, gelegen op exact dezelfde locatie. Het oude gebouw heeft plaatsgemaakt voor een moderne entree in het hart van ons pand. Een plek waar je nu kunt vergaderen met zicht op de Grote Kerk van Naarden én de schoorsteen van De Tinfabriek. De presentatieruimte ‘Lab’ is geschikt voor maximaal 50 personen en is voorzien van een 85″ Samsung LED scherm, BOSE audio, en Barco ClickShare voor draadloze verbinding van bijvoorbeeld een laptop. Wil je liever bekabeld verbinding maken met het scherm, gebruik dan de HDMI kabel. Het klimaat in de ruimte kan geregeld worden via een individueel bedienbare airco-unit. De lucht wordt continu ververst met frisse lucht van buiten.

De Tinfabriek beschikt over een eigen café. Bestel eenvoudig een verse lunch, een goede kop koffie of een gezonde smoothie. Zo kom je de dag wel door.

Het Lab

Eigenschappen

50

Vrije invulling techniek

65m2

Catering

Eigen De Tinfabriek koffie

Vrije invulling catering

Lokale partners

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.