Een kantoor om jaloers op te zijn ūüĒ•

Een eigen kantoor. Omringd door andere lokale ondernemers waar jij 24/7 terecht kan. Een plek waar jij, jouw team en relaties graag te vinden zijn. Het complete plaatje!

kantoorruimte meettin

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Als warmmakertje voor jouw komst binnenkort hier alvast wat impressies van onze kantoorruimtes & de bel- en vergaderruimtes welke jij mag gebruiken. Ideaal als je bezoekt hebt √≥f lang moet bellen. Hadden wij al gezegd dat wij hele lekkere koffie hebben?

'Kantoorvrienden'

Een greep uit onze geliefde kantoorhuurders. Een uitbreiding van jouw netwerk en gezellig op de vrijdagmiddagborrel.

Meettin Full Service Kantoren Detailfoto

Het complete plaatje

Ons doel is om ervoor te zorgen dat het jou aan niks ontbreekt. Wij zijn jouw gezellige barista, attente receptionist en bevlogen office manager in één.

BLIKSEMSNEL INTERNET

DAGELIJKSE SCHOONMAAK

24/7 TOEGANKELIJK

ONBEPERKT KOFFIE & THEE

KORTE LOOPTIJD

gebruik vergaderruimtes

GRATIs FIETSENPLAN

PERSOONLIJKE netwerk

CENTRALE LOCATIE

Mix & match

Onze werkplekken komen in verschillende vormen en maten. Van Private Desk in een gedeeld kantoor met gelijkgestemden tot ruimtes voor twee, vier óf zes personen. Voor ieder wat wils.

Met de optie om meerdere ruimtes samen te voegen biedt Meetin de mogelijkheid om zakelijk succes te faciliteren. Stijg boven jezelf uit, laat je team groeien en overtref de verwachtingen.

Scale-Up

6 werkplekken
per 3 maanden

full service

Breeam gecertificeerd

Meettin kantoorruimte huren naarden

Team

4 werkplekken
per 3 maanden

full service

Breeam gecertificeerd

Vaste werkplek huren naarden

Duo

2 werkplekken
per 3 maanden

full service

Breeam gecertificeerd

Private-Desk-Meettin

Private Desk

1 werkplekken
per 3 maanden

full service

Breeam gecertificeerd

Een duurzaam kantoor

De historie van De Tinfabriek in Naarden gaat terug naar 1956. De smeltkroezen zijn verdwenen, gebleven is het imposante gewelfde dak en karakteristieke schoorsteen.

breeam gecertificeerd

geen gasaansluiting

344 zonnepanelen

Sharing is caring

Je eigen ergonomische werkplek in een gedeeld kantoor met andere ondernemers uit de regio. Maak kennis met de Private Desks van De Tinfabriek.

24/7 toegankelijk

huurders voordelen

representatieve locatie

Private-Desk-Meettin

Het hoge woord moet er uit

Top service

Ons kantoor bij De Tinfabriek zorgt voor verbinding in het team en laat ons effici√ęnt werken doordat overal aan is gedacht. Met een glimlach en top service!

Danique Sondermeijer

Ontzorgd

Bijzonder prettige kantooromgeving met allerlei bedrijven die uitstekend bereikbaar is. Volledig ontzorgd qua randverschijnselen en voor ons een geweldige meevaller dat er flink geinvesteerd is in een perfect geoutilleerde studio.

Nico inberg

Persoonlijk

Het leuke van kantoor houden bij De tinfabriek vind ik dat je al je tijd kan besteden aan werken en de rest wordt voor je geregeld. Je gasten worden keurig ontvangen, de vergaderkamers zijn ruim en comfortabel, de printer doet het en de koffie is goed! De lunches beneden zijn heerlijk en die kan je ook boven laten bezorgen zodat je door kan werken. Het gebouw is hip en informeel. Een echte aanrader om kantoor te houden!

Frederique Groen

FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen neem dan gerust even contact met ons op. 

Al onze kantoren en private desks hebben een opzegtermijn van drie slechts drie maanden. 

Onze receptionist is aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Alle kantoren en private desks komen standaard met minimaal 10 vergaderuren per maand. Een groter kantoor of een tweede private desk? Dan heb je automatisch recht op meer uren. Zo is het altijd eerlijk verdeeld.

We laten je graag onze locatie zien. Via de contactpagina maak je eenvoudig een afspraak. 

Meettin in De Tinfabriek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur, de P+R is om de hoek en station Naarden-Bussum is slechts 10 minuten fietsen. 

Meettin in De Tinfabriek heeft haar eigen sandwich bar ‘Sexy Sandwich’. Hier bestel je de lekkerste sandwiches en salades. Vaste huurders hebben de mogelijkheid om consumpties op de maandelijkse factuur te laten zetten. Weg met de bonnetjes!¬†

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Kantoren

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

FLEXWERKPLEKKEN GESLOTEN OP:

Vanwege een meerdaags evenement zijn de flexwerkplekken gesloten op de volgende data:

van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart

De Tinfabriek Naarden | Vergaderlocatie | Evenementenlocatie | Kantoren

Rondleiding inplannen

Wil je een keer bij ons langskomen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een rondleiding in te plannen.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum *