Private desk.
Jouw domein.

Een dedicated werkplek van De Tinfabriek is de beste zakelijke investering die jij dit jaar gaat maken. Een eigen bureau waar jij 24/7 terecht kan.

Private-Desk-Meettin

Office buddies

Zij gingen jou voor en verwelkomen je met open armen bij De Tinfabriek. Een uitbreiding van jouw netwerk en gezellig op de vrijdagmiddagborrel.

Meettin Full Service Kantoren Detailfoto

Het ontbreekt aan niets

Als Private Desk huurder geniet jij net als alle andere huurders van tal van voordelen. Dag in dag uit. Ons doel is er om voor te zorgen dat het jou aan niks ontbreekt. 

BLIKSEMSNEL INTERNET

DAGELIJKSE SCHOONMAAK

24/7 TOEGANKELIJK

ONBEPERKT KOFFIE & THEE

KORTE LOOPTIJD

gebruik vergaderruimtes

GRATIs FIETSENPLAN

PERSOONLIJk netwerk

CENTRALE LOCATIE

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Als warmmakertje voor jouw komst binnenkort hier alvast wat impressies van onze kantoorruimte en de bel- en vergaderruimtes die jij mag gebruiken. Ideaal als je bezoekt hebt óf lang moet bellen. Hadden wij al gezegd dat wij hele lekkere koffie hebben?

De Tinfabriek | Vergaderlocatie | Evenementenlocatie | Kantoren

Een duurzaam kantoor

De historie van De Tinfabriek in Naarden gaat terug naar 1956. De smeltkroezen zijn verdwenen, gebleven is het imposante gewelfde dak en karakteristieke schoorsteen.

breeam gecertificeerd

geen gasaansluiting

344 zonnepanelen

Satellietkantoor

Mobiliteit en werkplekken gaan hand in hand bij De Tinfabriek. Het Hub-and-Spoke-model is hier een echte aanjager van. Een toegankelijke hybridevorm tussen thuiswerken en werken op kantoor. 

Minder filerijden, meer productief werken in een zakelijke omgeving. Zo houd jij het team tevreden en tijd over voor leuke dingen.

Flexibele kantoorruimte met belruimte

Het hoge woord moet er uit

Professioneel

“Begin 2019 begonnen met een idee en 1 werkplek in de Tinfabriek en inmiddels doorgegroeid naar een “eigen” kantoor binnen De Tinfabriek. Vanaf dag werden we ontzorgd door het professionele team en konden we ons bezig houden met onze eigen plannen en groei. En dat is tot op de dag van vandaag perfect geregeld!”

willem verdam

Compleet

De werkplekken van De Tinfabriek zijn full-service en high-end. Dit is voor Phenster en voor mij persoonlijk erg belangrijk. De Tinfabriek en De Tinfabriek nodigen uit om klanten te ontvangen, mee te lunchen en in een van de vergaderruimtes te overleggen.

Philip Jintes

Persoonlijk

Het leuke van kantoor houden bij De Tinfabriek vind ik dat je al je tijd kan besteden aan werken en de rest wordt voor je geregeld. Je gasten worden keurig ontvangen, de vergaderkamers zijn ruim en comfortabel, de printer doet het en de koffie is goed! De lunches beneden zijn heerlijk en die kan je ook boven laten bezorgen zodat je door kan werken. Het gebouw is hip en informeel. Een echte aanrader om kantoor te houden!

Frederique Groen

FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen neem dan gerust even contact met ons op. 

Al onze kantoren en private desks hebben een opzegtermijn van drie slechts drie maanden. 

Onze receptionist is aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Alle kantoren en private desks komen standaard met minimaal 10 vergaderuren per maand. Een groter kantoor of een tweede private desk? Dan heb je automatisch recht op meer uren. Zo is het altijd eerlijk verdeeld.

We laten je graag onze locatie zien. Via de contactpagina maak je eenvoudig een afspraak. 

Meettin in De Tinfabriek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur, de P+R is om de hoek en station Naarden-Bussum is slechts 10 minuten fietsen. 

Meettin in De Tinfabriek heeft haar eigen sandwich bar ‘Sexy Sandwich’. Hier bestel je de lekkerste sandwiches en salades. Vaste huurders hebben de mogelijkheid om consumpties op de maandelijkse factuur te laten zetten. Weg met de bonnetjes! 

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Private Desk

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

FLEXWERKPLEKKEN GESLOTEN OP:

Vanwege een meerdaags evenement zijn de flexwerkplekken gesloten op de volgende data:

van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart

De Tinfabriek Naarden | Vergaderlocatie | Evenementenlocatie | Kantoren

Rondleiding inplannen

Wil je een keer bij ons langskomen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een rondleiding in te plannen.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum *