Meer over deze ruimte

Een vergaderruimte waar twee elementen samensmelten. Een plek waar jij verbindt met relaties en collega’s. Samen sterker. Waar momenteel de Tinfabriek gehuisvest is, vond u vroeger de Research & Development-afdeling van de fabriek. De legeringen van tin en koper hebben plaatsgemaakt voor deze vergaderruimte. Een plek waar jij samensmelt met relaties en collega’s.

De ‘Brons’ vergaderruimte is geschikt voor 8 personen en voorzien van een 49″ Samsung LED-scherm, BOSE-audio en Barco ClickShare voor draadloze verbinding van bijvoorbeeld een laptop. Wil je liever bekabeld verbinding maken met het scherm, gebruik dan de HDMI-kabel. Het klimaat kan geregeld worden via een individueel bedienbare airco-unit.

De Tinfabriek beschikt over een eigen koffiebar. Bestel eenvoudig een verse lunch, een goede kop koffie of een gezonde smoothie. Zo kom je de dag wel door!

Brons

Vanaf €40,00 per uur

Eigenschappen vergaderruimte

Tot 8 personen

Samsung 49 inch | HDMI | Clickshare

25 m2

Vanaf €40,00 per uur

Catering

Barista koffie

Sluit aan voor de community lunch

Vers gebakken zoetigheid

Gezonde smoothie break

Afsluiten met een borrel

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.