Home > Vergaderruimte > Harry's Kantoor

Meer over deze ruimte

Vergaderen in de oude controlekamer van de fabriek. Vanuit hier hield Harry vroeger nauwlettend in de gaten of de productie van tin volgens planning verliep. Stap binnen in dit kantoor en ervaar het gevoel van toezicht houden over De Tinfabriek! Harry, die bijna zijn hele leven aan het roer stond van de fabriek, heeft nu plaatsgemaakt voor jou om je onderneming te leiden vanuit deze historische controlekamer.

De vergaderruimte biedt plaats aan 6 personen en beschikt over moderne voorzieningen zoals een 49″ Samsung LED-scherm, BOSE-audio en Barco ClickShare voor een draadloze verbinding met bijvoorbeeld een laptop. Voor degenen die de voorkeur geven aan een bedrade aansluiting, ligt er een HDMI-kabel gereed.

Je comfort is gegarandeerd met een individueel instelbare airco-unit. Met slechts één druk op de knop kun je de zonwering naar beneden laten, wat hinderlijke zonnestralen in je ogen voorkomt.

Voor een boost tijdens je vergaderdag staat onze koffiebar klaar met een verscheidenheid aan opties. Bestel eenvoudig een verse lunch, goede kop koffie of een verfrissende smoothie.

Harry’s Kantoor

Vanaf €35,00 per uur

Eigenschappen vergaderruimte

Tot 6 personen

Samsung 49 inch | HDMI | Clickshare

25 m2

Vanaf €35,00 per uur

Catering

Barista koffie

Sluit aan voor de community lunch

Vers gebakken zoetigheid

Gezonde smoothie break

Afsluiten met een borrel

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.