Home > Vergaderruimte > Tin XL

Meer over deze ruimte

Gelegen op de vide van de voormalige Smelterij, biedt onze boardroom in industriële stijl een unieke vergaderervaring onder de karakteristieke gebogen spanten van De Tinfabriek.

TinXL, de grotere variant van onze vergaderruimte ‘Tin’, is de ideale plek voor zowel creatieve brainstormsessies als formele board meetings. Maak optimaal gebruik van de 10 meter lange glazen wand door deze te bedekken met post-its of flipover-vellen voor een helder overzicht van al je toekomstplannen.

De vergaderruimte ‘Tin XL’ biedt plaats aan 16 personen en is uitgerust met een 75″ Samsung LED-scherm, BOSE-audio en Barco ClickShare voor draadloze verbinding met bijvoorbeeld een laptop. Voor degenen die de voorkeur geven aan een bedrade aansluiting, is er een HDMI-kabel beschikbaar.

Het comfort wordt verder verzekerd door een individueel regelbare airco-unit, terwijl de ruimte voortdurend wordt voorzien van verse buitenlucht.

Voor een energieboost of een voedzame maaltijd kun je terecht bij onze eigen koffiebar. Bestel met gemak een verse lunch, kwaliteitskoffie of een gezonde smoothie om je dag door te komen.

Tin XL

Vanaf €60,00 per uur

Eigenschappen vergaderruimte

Tot 16 personen

Samsung 49 inch | HDMI | Clickshare

40 m2

Vanaf €60,00 per uur

Catering

Barista koffie

Sluit aan voor de community lunch

Vers gebakken zoetigheid

Gezonde smoothie break

Afsluiten met een borrel

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.