Meer over deze ruimte


Deze vergaderruimte, genesteld in wat eens de Smelterij van De Tinfabriek was, valt op door zijn karakteristieke gebogen spanten, waardoor het een unieke locatie is voor vergaderingen binnen een stuk industrieel erfgoed. Ontdek de charme van de voormalige smelterij van De Tinfabriek. Deze ruimte biedt plaats aan 8 personen en beschikt over moderne voorzieningen waaronder een 49″ Samsung LED-scherm, BOSE-audio en Barco ClickShare voor een draadloze verbinding met bijvoorbeeld een laptop. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een bedrade verbinding met het scherm, ligt een HDMI-kabel klaar voor gebruik. Het comfort van de ruimte wordt gegarandeerd door een individueel regelbare airco-unit, zodat het klimaat altijd naar wens is.

Voor een verfrissing of een voedzame maaltijd kun je terecht bij de eigen koffiebar, waar je gemakkelijk een verse lunch, uitstekende koffie of een gezonde smoothie kunt bestellen om je dag energiek door te komen.

Tin

Vanaf €40,00 per uur

Eigenschappen vergaderruimte

Tot 8 personen

Samsung 49 inch | HDMI | Clickshare

25 m2

Vanaf €40,00 per uur

Catering

Barista koffie

Sluit aan voor de community lunch

Vers gebakken zoetigheid

Gezonde smoothie break

Afsluiten met een borrel

ZOMER BBQ ACTIE

Verzamel je collega’s of relaties voor een smaakvolle avond vol barbecueplezier bij De Tinfabriek. Reserveer jouw plek voor een zomer vol smaak en gezelligheid.