Een digitaal duurzaam kantoor

Vestig jouw bedrijf virtueel op een duurzame en zakelijke locatie. Inclusief Kamer van Koophandel registratie, postservice en de mogelijkheid om op te schalen.

Postadres in Naarden

Schrijf jouw bedrijf in bij De Tinfabriek. Een professioneel zakelijk adres op een duurzame werklocatie met de mogelijkheid tot het ontvangen en versturen van poststukken. Een mooie stap in de professionalisering van jouw onderneming.

één KvK inschrijving

Post/scan service

receptionist

Postadres Plus

Net dat beetje extra, naast het virtueel vestigen van jouw entiteiten bij De Tinfabriek geniet jij van bijkomende voordelen zoals ongelimiteerd flexwerken en het gebruik van vergaderruimtes met korting. Ideaal voor wanneer jij zakelijke relaties wil uitnodigen op ‘kantoor’.

drie KvK inschrijvingen

De Tinfabriek community

flexibel ingericht

Vergaderabonnement

Vaker de behoefte om samen te komen met jouw team of relaties? Kies voor een vergaderabonnement bij De Tinfabriek en reserveer eenvoudig in jouw onlineomgeving of via de app. Flexibel in te steken met een vast aantal uren per maand.

Satellietkantoor

Centrale locatie

vanaf 10 uur per maand

Meettin Full Service Kantoren Detailfoto

FAQ

Heb je een vraag? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen neem dan gerust even contact met ons op. 

Zeker, met onze scanservice heb jij alle poststukken in een digitale omgeving. Het origineel bewaren wij tot jij het komt ophalen bij De Tinfabriek. Afhankelijk van jouw wensen verzorgt het team van De Tinfabriek dit op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. 

Een regulier Postadres geeft jou recht op de inschrijving van één KvK entiteit. Additionele KvK registraties zijn mogelijk tegen een vergoeding van €45,00 excl. BTW per maand. Bij drie entiteiten is het voordeliger om te kiezen voor een Postadres Plus inclusief alle bijkomende voordelen.

Als Postadres Plus abonnee heb jij recht op ‘huurderskorting’ bij het boeken van vergaderruimtes. Deze korting bedraagt 30% met uitzondering van onze presentatieruimte het Lab.

Het reserveren van een vergaderruimte gaat eenvoudig via onze website. Als onderdeel van onze community krijg jij een persoonlijk inlog voor onze bookingsmodule. Maak jij gebruik van een vergaderabonnement dan heb jij hier ook inzicht in de te besteden vergadercredits per maand.

Heel eenvoudig, reserveer online jouw plekje in onze Koffiebar. Zodoende weet jij dat er beschikbaarheid is op de aangegeven dag en weet ons team dat jij er aankomt. Open je laptop, maak gebruik van de gratis Wi-Fi en bestel een cappuccino bij onze barista. Voila!

Uiteraard, een Vergaderabbonement is voor de hele organisatie. Indien gewenst kunnen wij voor jouw collega’s een persoonlijke inlog creëren. Jullie gebruiken dan gezamenlijk de afgenomen vergadercredits. 

In verband met inschrijving bij de Kamer van Koophandel hanteert De Tinfabriek een minimale termijn van 3 maanden met een opzegtermijn van dezelfde duur.

Join the Club

Meld je nu aan voor de exclusieve Meettin evenementen. Zo mis je nooit een gezellige borrel, een goede BBQ of een inspirerende gastspreker.

Offerte-aanvraag Virtueel

Wil je meer weten over de evenementenruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- en Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum evenement *
Aantal personen *
Bericht *

Offerte-aanvraag Virtueel

Wil je meer weten over de vergaderruimtes van Meettin? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Voor- & Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Mail *
Telefoonnummer *
Datum vergadering *
Begintijd
Eindtijd
Aantal Personen *
Bericht